Paldiski maantee remont väga suuri ummikuid ei tekitanud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paldiski maantee remondi ajaks on tee tavaliiklusele suletud.
Paldiski maantee remondi ajaks on tee tavaliiklusele suletud. Foto: Liis Treimann

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul ei tekitanud Õismäel Paldiski maantee lõigu sulgemine väga tõsiseid ummikuid ja sealne liikluse olukord on rahuldav.

«Seire näitab, et midagi hullu sealkandis pole,» ütles Rüütelmaa teisipäeval. «Arvestades sulgemise ulatust, siis on olukord täiesti rahuldav ja praeguse seisuga pole liikluskorraldust tarvis ümber teha. Aga kui midagi muutub, siis me kindlasti vastavalt reageerime.»

Paldiski maantee lõik Õismäel Järvekalda tee ja Järveotsa tee vahel on esmaspäevast 30. juunini rekonstrueerimiseks tavaliiklusele suletud.

Rüütelmaa sõnul on Keila suunal Paldiski maanteel läbi Astangu kulgev liiklusvool küll aeglane, kuid see on ühtlane ja põhimõtteliselt läbi saab mõlemas suunas.

«Problemaatilisem koht on Akadeemia tee ja Kadaka rist, sest sinna tuleb päris palju liiklust peale. Seal on tunduvalt suurem liiklus, aga samas tuleb ka Kadaka teelt päris palju autosid peale, mis on ilmselt Pärnu maanteelt sisse sõitnud. Korra arvasime, et seal tuleks foorirežiimi muuta, aga kuna mõlemas suunas sõidukid tulevad, siis praegune režiim töötab,» rääkis Rüütelmaa. Ta märkis, et võibolla sõidab Keilast tulevaid autosid rohkem linna sisse ka Männiku tee kaudu.

Tee-ehitusobjekti peatöövõtja on Lemminkäinen Eesti AS. Teelõigu eksperimentaalset betoonosa ehitab saksa allhankija. Projekti koostas G.E.O Grupp OÜ. Ehitustööde lepinguline kogumaksumus on 1,9 miljonit eurot. Samal teelõigul valmis Tallinna kommunaalameti tellimusel esimese etapina 2015. aastal ligi 800 meetri pikkune ja nelja meetri laiune valgustatud kergliiklustee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles