Abilinnapea Belobrovtsev esitas lahkumisavalduse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev sai abilinnapea ametis olla vähem kui kaks kuud.
Vadim Belobrovtsev sai abilinnapea ametis olla vähem kui kaks kuud. Foto: Liis Treimann / Postimees

Sotsiaaldemokraadist Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev esitas täna lahkumisavalduse, tema erakonnakaaslasest Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats teeb seda homme.


«Lauri Laats esitab avalduse homme, sest Mustamäe linnaosavalitsuse personalitöötaja oli tkuni tänaseni puhkusel. Seetõttu vormistatakse asi homme ära,» ütles SDE pressiesindaja Kirsti Ruul.

«Nii nagu sai otsustatud, et see tehakse selle aastanumbri sees ära, nii ka läheb,» lisas ta.

Belobrovtsev annab Ruuli sõnul homme kõik asjad üle ning aasta viimane päev jääb ka tema viimaseks tööpäevaks linnavalitsuses. Homse päeva jooksul peaks oma töösuhte kohaliku omavalitsusega lõpetama ka Mustamäe linnaosa vanem.

Belobrovtsev tõusis Mustamäe linnaosa vanema asetäitja ametist abilinnapea toolile tänavu 19. novembril pärast seda kui senine abilinnapea Jüri Pihl ametist lahkus. Laats sai Mustamäe vanemaks pärast mulluseid kohalike omavalitsuste valimisi, kui sotside ja Keskerakonna koalitsioonilepingu alusel läks Mustamäe vanema koht sotsidele.

Sotsiaaldemokraadid lahkusid Tallinna võimukoalitsioonist 22. detsembril. Sotsid esitasid Keskerakonnale ultimaatumi: kui Edgar Savisaar jätkab pärast Venemaa rahaskandaali Tallinna linnapeana ja Keskerakonna esimehena, siis lahkuvad nemad Tallinna koalitsioonist. Keskerakond otsustas Savisaare kasuks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles