Amortiseerunud Kopli skatepargi asemele rajatakse uus ja parem

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli skatepark.
Kopli skatepark. Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Ohtlik skatepark Põhja-Tallinna noortekeskuse hoovis suetakse, järgmisel aastal ehitab linn samasse kohta uue skateparki.

Ekstreemspordi väljak Kopli tänaval paigaldati enam kui kümme aastat tagasi. See koosnes üheksast atraktsioonist ja kogu selle aja jooksul oli aktiivses kasutuses. Skateparki on korduvalt remonditud, kuid nüüd on see lõplikult amortiseerunud.

«Praeguseks skatepark on niisuguses seisus, et selle kasutamine on muutunud ohtlikuks. Me ei saa riskida laste ja noorte inimeste tervisega, seetõttu pidime väljaku sulgema,» ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul peavad kohalikud ekstreemspordi harrastajad sel suvel kannatust varuma. Kuid juba järgmisel aastal leiab linn vajalikud ressursid, et uus ja parem skatepark rajada.

«Tallinn toetab sportimis - ja vaba aja veetmise võimaluste loomist noortele. Seetõttu võin kinnitada, et juba järgmisel aastal leiab linn vajaliku raha ja demonteeritud skatepargi asemele kerkib uus,» lubas Kõlvart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles