Kaks veterantrammi läbisid põhjaliku noorenduskuuri

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapitaalremondi läbinud tramm KT-4. Foto on illustratiivne.
Kapitaalremondi läbinud tramm KT-4. Foto on illustratiivne. Foto: TLT

Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) tegi kahele trammile KT-4 põhjaliku remondi ning need naasevad liinile uuendatud elektriseadmete ja renoveeritud sõitjatesalongiga.

TLT juhatuse esimehe Enno Tamme sõnul pole ettevõte vaatamata 20 uue CAF trammi kasutuselevõtmisele unustanud hetkekski vajadust hoida heas korras ka linlasi teenindavaid vanemaid tramme.

«Piisavat kasutusressurssi omavate vanemate KT-4 trammide puhul on oluline elektriseadmete ning veeremi pidev kontroll ning vajadusel remont, samuti trammide sõitjamugavuse tagamine. Töötame selle nimel, et kõik Tallinna trammid pakuksid maksimaalset sõidumugavust ning oleksid liikluses turvalised,» selgitas Tamm.

Mõlemal trammil kontrolliti ja vahetati remondi käigus elektriseadmed – kiirendi, mootorgeneraator ning kontaktorid. Salongi paigaldati uued korrosioonikindlate tugijalgadega istmed. Remonditi salongi põrand ning trepikäsipuud. Trammide kered renoveeriti ning värviti TLT stiilivärvingusse.

Alustatud on veel ühe KT-4 trammi põhjaliku remondiga ning renoveerimisjärjekorda ootavad kolm KT-4 trammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles