Kohus rahuldas Dublineri pubi kaebuse öise müügipiirangu vastu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi The Dubliner Tallinna vanalinnas.
Pubi The Dubliner Tallinna vanalinnas. Foto: Jaanus Lensment

Halduskohus rahuldas esmaspäeval pubi Dubliner omaniku M&A Pubid OÜ kaebuse Tallinna linna korraldusele, mis seadis ettevõttele alkoholi müügipiirangud.

«Kohus rahuldas meie kaebuse,» kinnitas M&A Pubid OÜ juhatuse liige Aare Hallop. Hallop sõnas, et ta ei ole jõudnud otsusega veel põhjalikult tutvuda, kuid samas erines Dublineri olukord tema sõnul teistest alkoholikeelu saanud ettevõtetest.

«Ma arvan, et see on sellest, et need ülejäänud kohad on seal kobaras koos, me oleme ikkagi teistest eraldi. Need kaebused, mis meie kohta olid tulnud, ei olnud üldse seoses mingisuguse korrarikkumisega tänaval, seal olid majaelanikud kurtnud, et kaubavedu käib läbi maja sisehoovi, mis häirib seal elanikke,» rääkis ta.

Ka oli M&A Pubid kohtumenetluses tema sõnul teine kohtunik kui märtsi lõpus lahendi saanud Labori baaride omanikfirmade Lab OÜ ja Acacia Trade OÜ kaebuses, mille kohus jättis rahuldamata. Kohus leidis toona, et vaidlusalune korraldus on õiguspärane ja selle tühistamiseks puudub alus.

Korralduses kohustati OÜ-d lõpetama majandustegevus, alkohoolse joogi müük, kellaaegadel 00.00 – 05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 01.00 – 05.00. Ning samuti lõpetama toitlustamine ja meelelahutusprogrammi pakkumine kellaaegadel 00.00 – 05.00 ja puhkepäevale eelneval ööl kellaaegadel 02.00 – 05.00.

Samal teemal on esitanud oma kaebused kohtule ka Nimeta Management OÜ, St.Patrick’s OÜ, Kanteron BVI OÜ, Shotbar OÜ, Taco Express OÜ ning OÜ Valli. Kaebajad soovisid kohtus nimetatud korraldust tühistada. Teisipäeval teeb halduskohus otsuse ka OÜ Valli kaebuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles