Lauri Laats: lahkun ametist minust mitteolenevatel asjaoludel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laats.
Lauri Laats. Foto: Erakogu

Tallinna linnavalitsus rahuldas täna Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laatsi avalduse tagasiastumise kohta.

«Isiklikult on mul kahju, et pidin endast mittesõltuvatel põhjustel ameti maha panema,» kommenteeris tagasiastumist Laats. «Aastaga said mustamäelased ning linnaosa tegemised mulle väga südamelähedaseks. Paraku on aasta liiga lühike aeg, et midagi väga suurt ära teha ning mitu algatust jäi lõpetamata.»

Möödunud aasta keskseteks teemadeks Mustamäel olid aastaid kiratsenud Szolnoki turu asemel Kännu Kuke kvartalisse uue turu ehitamise alustamine, Akadeemia tee 30 kavandatud ülelinnalise sotsiaalmaja asemel vabaajakeskuse rajamine ning nulltolerants tänavakaubanduses odekolonni müügile ja uimastite tarbimisele koolides.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatus tegi Laatsile ja abilinnapea Vadim Belobrovtsevile eelmise nädala algul ettepaneku astuda ametist tagasi seoses niinimetatud idarahaskandaaliga.

SDE esimees Sven Mikser teatas rahastamiskandaali puhkedes, et erakond seadis Tallinnas võimuliidus jätkamise tingimuseks Edgar Savisaare lahkumise nii erakonna esimehe kui Tallinna linnapea ametikohalt.

Lauri Laats nimetati Mustamäe linnaosa vanemaks 2. detsembril 2009. aastal.

«Tänan linna- ja linnaosavalitsuse ametnikke tehtud koostöö eest ning soovin jaksu Tallinna ja Mustamäe elu edendamisel,» ütles Laats. «Lahkun küll linnaosavanema ametist, aga jätkan poliitilist tegevust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles