Laste lillepidu sulgeb keset töönädalat liikluse Sõpruse puiesteel

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse puiestee.
Sõpruse puiestee. Foto: Mihkel Maripuu

Lastekaitsepäeval, 1. juunil kella 10-13 suletakse mootorsõidukite liiklus Sõpruse puiesteel.

«Seal suletakse vahepeal ka ühistranspordi liiklus. Tegemist on Sõpruse puiestee lõiguga Räägu tänavast Ehitajate teeni. See on seotud laste ja noorte lillepeoga, mille käigus lapsed istutavad lilli kahe sõidusuuna vahelisele alale,» rääkis linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas.

Istutustööde maht on tema sõnul päris suur, kokku 3464 ruutmeetrit, kuhu istutatakse umbes 400 roosi, üle 400 põõsa ja üle 7000 püsilille.

Veel üks teesulgemine leiab Tallinnas aset järgmisel pühapäeval. 15. mail, Tallinna päeval suletakse Pärnu maantee Vabaduse väljakust kuni Viru ringini. «See on piirkond, kuhu peaks tulema Tallinna peatänav, mis on orienteeritud rohkem kerg- kui autoliiklusele ja selle piirangu ajal me tutvustame peatänava projekti. Peale selle toimub seal veel teisi üritusi. 15. mail avalikustatakse ka peatänava konkursi võidutööde kavandid ja seda tehakse just sellel suletud teelõigul. Pärnu maantee on suletud 15. mail kella 13.30 kuni 15.30,» rääkis Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles