Politsei otsib avariisid pealt näinud inimesi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagri Maksimarket
Laagri Maksimarket Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Politsei otsib inimesi, kes nägid pealt 22. mail Laagris ja 18. mail Tallinnas Paldiski maanteel juhtunud liiklusõnnetusi.

Pühapäeval, 22. mail kella 15 ajal juhtus Harjumaal Laagri Maksimarketi Bauhofi poolses parklas liiklusõnnetus, kus seisvale sõiduautole Mercedes-Benz tagurdas väidetavalt otsa Land Rover Range Rover Sport, mis seejärel lahkus sündmuskohalt.

18. mail kella 9.40 ajal juhtus Tallinnas Paldiski mnt 68 a, Merimetsa tervisekeskuse peaukse ees liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku peaukse suunas liikunud naine ja temast eelnevalt möödunud ja seejärel tagurdanud sõiduauto Nissan. Nissan tagurdas vastu naise paremat külge ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Politseid ja kiirabi sündmuskohale ei kutsutud. Nissan lahkus õnnetuspaigast.

Mõlema kirjeldatud liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles