Hotell Olümpia kõrval voolab kolmandat päeva vesi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba vähemalt teisipäeva hommikust saadik pressib ühest Liivalaia ja Lembitu tänavate nurgal ühest kaevust välja puhast vett, mis üle kõnnitee Lembitu tänavale voolab.

Veel eile õhtul sai sealt kuiva jalaga kuidagimoodi üle, täna hommikul oli veesurve märgatavalt tugevnenud ja oja hakkas väikese jõe mõõtu välja andma. «Võib-olla püüab Härjapea jõgi maa alt välja tungida,» arvas toimetuse poole pöördunud inimene. Ta lisas, et teisipäeva õhtul oli kaevu juures näha askeldavaid töömehi, kuid veevool ei vähenenud.

Tallinna Vee pressiesindaja Mariliis Mia Topp kinnitas, et Liivalaia 29 maja juures on tõepoolest veeavarii, mille likvideerimisega tegeletakse.

«Lekke asukoht oli meile juba varem teada, aga kuna see veemagistraal varustab veega ka  Olümpia hotelli, oli vaja tööd hotelli esindajaga läbi arutada. Kuna hotellil on kaks veeühendust, siis  selle avarii likvideerimine veevarustust siiski ei häiri ning meie avariibrigaad peaks kohe varsti jõudma töid teostama,» ütles Topp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles