Nädalavahetus möödus naisepeksu tähe all

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dimitri Kotjuh

Põhja prefektuur sai nädalavahetusel hulgaliselt teateid meestest, kes olid naiste vastu käed käiku lasknud.

Reedel lõi alkoholi tarvitanud 41-aastane mees Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel asuvas korteris 40-aastast naist ning põhjustas füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Samal päeval ründas Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuvas korteris 35-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Veel teatati reedel, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris lõi 34-aastane mees 35-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Laupäeval ründas Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris 43-aastane mees 32-aastast naist ning põhjustas füüsilist valu. Nõmmel Raudtee tänaval lõi 38-aastane mees 27-aastast naist ning tekitas tervisekahjustusi. Politsei pidas ründajad kinni. Laupäeval sai politsei ka teate, et Lasnamäel Peterburi teel asuvas baaris löödi 31-aastast naist.

Pirital Ida teel asuvas eramus ründas 49-aastane mees 44-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Pühapäeval lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris 54-aastane mees 64-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Laupäeval sai politsei teate ka selle kohta, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval lõi 36-aastane naine 53-aastast meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles