Piirivalvurite leinatalituse tõttu on parkimine piiratud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli kirik
Kaarli kirik Foto: Peeter Langovits

Tallinnas Kaarli kirikus saadetakse täna viimsele teekonnale Haapsalu lähistel hukkunud piirivalvurid. Riikliku leinatalitusega seoses on piiratud parkimist Kaarli kiriku ümbruses ning igapäevane liiklus võib olla häiritud sarkade ja saatjaskonna liikumise ajal.

Leinatalitusega seotud liikluskorralduse muudatused puudutavad eelkõige Kaarli kiriku ja rahvusraamatukogu vahetut lähedust. Ennelõunal on seal on parkimine lubatud vaid talitusel osalejatele. Leinatalitus lõppeb kella 12.30 paiku ning sellest edasi on parkimiskorraldus tavapärane, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Tavapärane liiklus võib mujal linnas olla lühiajaliselt häiritud kella 9.30 ja 10 vahel, kui hukkunute sargad viiakse koos auvahtkonnaga Kaarli kirikusse ja pärast leinatalituse lõppu ajavahemikus 11.45-12.30. Politsei reguleerib korteeži möödumise ajal liiklust ning ühtki tänavat püsivalt ei suleta.

Kuna üks sarkadest liigub muldasängitamiseks koos saatjaskonnaga Haapsallu, palub politsei tähelepanelikkust ka täna pärastlõunal Tallinna-Ääsmäe-Haapsalu maanteel liiklejatelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles