Lasnamäel naist raudkangiga peksnud mees pandi seitsmeks aastaks vangi

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju maakohus mõistis esmaspäeval seitsmeks aastaks vangi mehe, kes mullu novembris peksis Lasnamäel juhuslikult möödunud naist raudkangiga.

Kohus tunnistas Igor Kulakovi (39) süüdi tapmiskatses ja kehalises väärkohtlemises ning saatis ta seitsmeks aastaks vangi, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohus rahuldas Kulakovi vastu esitatud tsiviilhagi osaliselt ja mõistis temalt välja 3030 eurot ja 25 senti.

Kulakovi karistusaega arvestatakse tema kinnipidamisest mullu 3. detsembril.

Süüdistuse kohaselt tungis Kulakov mullu 24. novembril kella 19.15 paiku Tallinnas Liikuri tänaval kallale naisterahvale. Ta peksis naist 35 cm pikkuse metallkangiga, mille läbimõõt oli 3 cm ja kaal 1,5 kg. Esmalt lõi Kulakov kannatanut seljatagant metallkangiga pähe, hiljem peksis valimatult veel kehasse ja pähe.  

Kulakov lõpetas peksmise alles siis, kui sekkus juhuslik mööduja, kes kutsus ka kiirabi. Kulakov ründas ka sekkunud meesterahvast – ta virutas süüdistuse kohaselt ka talle raudkangiga pea piirkonda, mille peale surus mees Kulakovi enesekaitseks maha. Rüseluse käigus hammustas Kulakov meest läbi jope ka õlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles