Tornide väljakul tuleb kesklinna sügislaat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügislaat.
Sügislaat. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kesklinna sügislaadalt saab eeloleval laupäeval osta tavakohaselt omamaist toitu ja käsitööd ning kuulata siinseid muusikuid.

Laupäeval, 17. septembril kell 10 algab Tornide väljakul igasügisene hooajalaat. Nagu varasematelgi aastatel pakub sügislaat ka seekord kohalikku toidukaupa, käsitöömeistrite toodangut ja kehakinnitust, teatas Kesklinna valitsuse pressiesindaja Ester Šank. Samuti ei puudu meelelahutus: esinevad ansambel Apelsin, Posõ, Taisi laululapsed ja rahvatantsurühm Viisu Veeretajad.

Kella 11–14 saab tervisetelgis mõõta vererõhku ja  veresuhkru taset, kontrollida pulsi- ja kolesteroolinäitu ning teha tasuta muid tervisemõõtmisi. Lapsed saavad aega veeta batuudil ja poniga sõites või teha näomaalinguid. Avatud on Kesklinna noortekeskuse ja Kanutiaia noortemaja telgid, kus samuti ootavad lapsi erinevad tegevused. Kesklinna valitsus pakub linnaosa sünnipäeva puhul Pagaripoiste valmistatud torti, loteriil saab aga võita tervislikke või muidu kasulikke auhindu.   

Laadalistele on avatud tasuta parkla üle Rannamäe tee Balti jaama kõrval. Sissepääs laadale ja kõik lasteatraktsioonid on samuti tasuta.

Sügislaada lõppedes algab kell 18 Tornide väljaku laval festival «Petrojazz Tallinnas», kus esinevad tuntud muusikakollektiivid ja käsitöömeistrid Venemaalt. Nad sisustavad oma programmiga samas ka pühapäeva, 18. septembri kella 17–22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles