Galerii: Kadrioru park lõpetas suve taas festivaliga «Valgus kõnnib Kadriorus»

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga-aastase festivali jooksul oli külastajatel võimalik näha erinevaid kodumaiseid artiste, valguslahendusi ning elava tulega kujundatud pargiruumi.

Kell 19 Kadrioru pargis alanud festivalil võis pargiruumis vaadelda üle 40 erineva valgusinstallatsiooni. Väljapanekutes kasutati üle 8000 küünla, 400 tõrviku, umbes viis kilomeetrit valgusketti ja üle 800 valgustatud õhupalli, kui mainida vaid osa komponentidest.

Sellel aastal oli võimalik kuulata kokku kolme kontserti Luigetiigi, Lilleaia ja Kontserdiväljaku lavadel. Õhtut alustasid kell 19.00 Luigetiigil Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu. Kell 20.00 andis sooja ja südamliku kontserdi Mari Jürjens ning õhtu suurkontsert algas kell 21.00 Kontserdiväljakul, kus lavale astus ansambel Smilers akustilise kontserdiga.

Õhtu lõppes kell 22.15 Pillapalu platsil traditsioonilise ilutulestikuga.​ Õhtune programm oli kõigile tasuta.

Lisaks avas Kadrioru loss õhtul uksed rõdule ja katuseterrassile, kust sai ülevaate valguse mängust ja tulede mustritest. Kella 19.00 kuni 23.00 sai eripiletiga külastada Kadrioru lossi peasaali ja rõdu ning Lilleaia poolset katuseterrassi, kus oli selleks puhuks avatud ka kohvik.

Kadrioru pargiga piirnevad tänavad olid õhtul avatud ainult kohalikele elanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles