Politsei otsib Saue lapsepeksjat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljak. Pilt on illustratiivne.
Mänguväljak. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Laupäeval lõi täiskasvanud mees Sauel laste mänguväljakul ühte tüdrukut rusikaga näkku, politsei algatas juhtumi kohta kriminaalmenetluse.

«Õhtul kella kaheksa ajal ründas meesterahvas Koondise tänava kiige peal minu tütart ja lõi talle rusikaga näkku. Põhjuseks oletatavasti kõvahäälne jutt ja naer. Tegime politseile selle kohta avalduse. Lapsevanemad, ärge laske lapsi sinna üksi kiikuma enne kui jõhkard on kätte saadud,» kirjutas tüdruku ema sotsiaalmeedias.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik ütles Postimehele, et asja uuritakse. «17. septembril kella 21 paiku said politsei teate, et Sauel Koondise tänava mänguplatsil lõi vanem mees alaealist tüdrukut ning lahkus lähedalasuvasse kortermajja. Arstid vaatasid tüdruku üle, kuid haiglaravi ta ei vajanud. Politseinikud alustasid uurimist, kontrollivad laekunut infot ning selgitavad välja, kes oli ründaja,» rääkis Kuik.

Kõigil, kes nägid juhtunut pealt, palutakse helistada politsei numbril 612 5685. Kriminaalmenetlust viib läbi Põhja prefektuur ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles