Raekojas anti üle nimetunnistused

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Merike Martinson andis raekojas uute linnakodanike vanematele üle nimetunnistused.
Abilinnapea Merike Martinson andis raekojas uute linnakodanike vanematele üle nimetunnistused. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Neljapäeval anti Raekojas üle nimetunnistused 54 lapsele, kellest enamus on sündinud tänavu mais, juunis ja juulis.

Tallinna linna poolt õnnitles vanemaid ja andis nimetunnistused ning kingitused üle abilinnapea Merike Martinson. 54 lapsest 25 on tüdrukud ja 29 poisid, neist üks paar on kaksikuid. Kolmes peres sündis neljas ja viieteistkümnes peres kolmas laps, vahendas linnavalitsuse pressiteenistus. Tallinnas oli mais-juulis iive positiivne, nendel kuudel registreeriti Tallinna perekonnaseisuametis 1378 lapse sünd ja 1008 isiku surm. Populaarsemad tüdrukute nimed mais-juulis olid Arina, Meribel, Maria, Mia ning populaarsemad poiste nimed Robert, Oliver, Miron, Kristofer.

Tallinna linn kinkis lastevanematele piimakruusi koos pudrukausiga ning nimetunnistuse, mis on Tallinna vapiga kaante vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles