Bussijuht pidas kinni narkojoobes autojuhi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLT bussid.
TLT bussid. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Linnatranspordi ASi bussijuht võttis kahtlases seisundis autojuhilt ära autovõtmed ning appi tulnud reisijad kutsusid kohale politsei.

«Täna hommikul (10.novembril) juhtus Niine tänaval intsident, kus 3. liini bussijuht  tegutses väga kiirelt ja hästi. Nimelt oli ühesuunalisel tänaval ees valget värvi auto Jeep, mille roolis (narko)joobes mees, kes jäi pidevalt tukkuma.  Bussijuht läks kartmatult lähemalt asja uurima ning nähes juhi seisundit, võttis juhilt ära autovõtmed ning appi tulnud kodanikud kutsusid ka politsei,» kirjutas ettevõttele olukorda pealt näinud inimene.

TLT juhatuse esimehe Enno Tamme sõnul juhtub liikluses tihti intsidente, mil bussijuhtidel tuleb halvima ärahoidmiseks sekkuda. «Seekord reageeris meie tubli töötaja Joel Mäeots kiiresti ja suutis olukorra lahendada,» lausus Tamm.

«Liikluses on joobes juhid suureks ohuks ning vaatamata politsei reididele ning karistuste karmistamisele, on nende poolt põhjustatud õnnetuste arv jäänud suureks. TLT-s on põhimõtteks, et joobes juhtide liiklusest kõrvaldamiseks tuleb otsustavalt tegutseda, sekkudes ise või teavitades koheselt politseid,» lisas Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles