Fotod: Maardus avati esimene kaubanduskeskus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brave Capitali kontserni kuuluv Barensholm OÜ avas Maardus linna esimese kaubandus ja vabaajakeskuse – Pärli keskuse.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on käesolev aasta olnud ettevõtte jaoks arendamise aasta. «Oleme sellel aastal tegelenud põhiliselt oma suurte projektide arendustegevusega, mille hulka kuulub ka Pärli keskus. Juba Pärli keskuse kinnistu soetamise hetkel oli meil plaanis olemasolev hoone rekonstrueerida ja rajada sinna korralik kaubanduskeskus. Nüüd, kuus aastat hiljem, oleme oma tolleaegse idee reaalsuseks teinud ja Maardu inimestele on alates tänasest võimalik sisseoste teha kodu lähedalt Maardu linnasüdames,» lausus Kuusk.

Pärli Keskuses on ligikaudu 7000 ruutmeetrit kaubanduspinda kahel maapealsel korrusel ja soklikorrusel ning 120 parkimiskohta keskuse ees asuvas parklas. 

Pärli keskuse ankurrentnik on Selver, mis võtab enda alla 1500 ruutmeetrit. Hoones on koha leidnud ka Swedbank, Apotheka, Hesburger, Caramira loomapood, Eesti Optik ja paljud teised. «Keskusesse on oodata ka vähemalt ühte suuremat kiirmoe ketti, kust saavad soetada riideid nii vanemad kui nooremad inimesed,» lubas Kuusk.

Keskuse teostust juhtis Brave Capitali arendusosakond, projekteeris Acto Consult ja ehitas Ramm Ehitus. Pärli keskus on avatud esmaspäevast laupäevani kella 10 -20 ja pühapäeviti kella 10-18. Selver on avatud iga päev kella 9-22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles