Pillak: linnavalitsus tahab opositsiooni abil Tallinna TV omastamisskandaali leevendada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisioon.
Tallinna Televisioon. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavolikogu Refomierakonna fraktsiooni aseesimehe Õnne Pillaku sõnul on Jüri Ratase ja Taavi Aasa jutt Tallinna TV nõukojast meeleheitlik püüdlus ennast eelmisel nädalal lahvatanud skandaali tagajärgedest puhtaks pesta.

 «Tänaseks on ilmselge, et keskerakondlik propagandakanal on Tallinna maksumaksja poolt kinni makstud rahalehm, mida on mõnuga lüpstud. Nüüd püütakse kuidagi olukorda siluda, et ise puhtama näoga olukorrast väljuda,» rääkis Pillak.

«Minu arvamus sellest plaanist on, et julged teha, julge ka vastutada. Las ikka need, kes Tallinna televisioonile aastaid raha andsid, nüüd ise vastutavad oma heade otsuste eest,»lisas ta. 

Linnavolinik leiab, et opositsiooni fraktsioonid ei peaksid appi tormama Tallinna TV tegemiseks tugevamat alibit andma. «Opositsiooni ettepanek on algusest peale olnud Tallinna TV kinni panna ning vabanevad vahendid suunata näiteks lasteaedade või teede remonti. Kuid ikka ja jälle on leitud põhjendusi, miks seda teha ei saa. Kutsuda nüüd meid appi oma tempusid lahendama on ikka veider arusaam koostööst,» ütles Pillak.

«Las Tallinna TV ning sellega kaasnevate skandaalide ja probleemide eest vastutavad projekti loojad ehk Keskerakonna saadikud,» arvas Pillak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles