Fotod: suur jõululaat Tallinna lauluväljakul

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MTÜ Tallinna Jõululaat korraldab esmakordselt kogupere jõulufestivali: Suur Tallinna Jõululaat, mis toimub 16.-18. detsembrini Tallinna lauluväljakul.

«Kolmeks päevaks muudame lauluväljaku imeliseks jõulumaaks, kus külastajad saavad nautida traditsioonilisi jõululaule lives erinevatelt muusikakollektiividelt. Samuti astuvad üles Daniel Levi ning Padjaklubi tüdrukud. Külastajatel on võimalik maiustada Lotte Kohvikus, mängida laste alal, sõita jõulurongiga ja lugeda jõuluvanale salmi. Loomulikult on esindatud ka rikkalik valik jõulutooteid 200 kauplejalt,» lubas laada korraldaja Jürgen Visnapuu.

«Jõulud on aeg, mil aidata neid, kes ise toime ei tule ja jõulurõõmu võimalikult paljudele südamesse tuua. Valitud kauplejate abiga aitame sihtotstarbeliselt abivajajaid toodete ning teenustega ja teeme koostööd Tallinna Puuetega Inimeste kojaga, kelle abiga jõuavad annetused abivajajateni,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles