Männi pargis tegutses liputaja (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Eelmisel nädalal hirmutas üks enesepaljastaja Mustamäel tütarlast, kes rääkis ebameeldivast kogemusest sotsiaalmeedias.

Politseist öeldi portaalile Rus.postimees.ee, et neile on juhtumist teatatud ning piirkonnas viidi läbi täiendav kontroll. Ohvri kirjelduse kohaselt läks ta 24. jaanuari hommikul läbi Männi pargi tööle. Tal olid kõrvaklapid peas ning seetõttu ta ei märganud lähenevat meest, kes ootamatult tema tagumikku silitas.

Naine pööras ümber, võttis klapid peast ja hakkas valjusti vanduma. Samal ajal eneserahuldamisega tegelenud mees ehmatas selle peale ära ja laskis jalga. Tegemist oli keskmise kehaehitusega mehega, kellel oli seljas helepruun jope ja jalas tumedad püksid.

Lääne-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi soovitas kõikidest sellistest juhtumitest politseile teada anda.

«Politsei on selle juhtumiga kursis. Pärast informatsiooni saabumist käisid konstaablid seda piirkonda kontrollimas. Soovitame sellistest juhtumitest kohe teatada lühinumbril 112 ning anda edasi ka seaduserikkuja välimuse kirjeldus ning see, mis suunas ta sündmuspaigalt lahkus,» soovitas politseinik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles