Mustamäel naise ja koera surnuks sõitnud mees võeti vahi alla

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul Mustamäel Sütiste teel naise ja koera surnuks sõitnud ja sündmuskohalt põgenenud 19-aastane Nikolai võeti kuni kaheks kuuks vahi alla, kinnitas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Põhja ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Rainer Amur selgitas, et vahistamise taotlemisel soovis prokuratuur välistada uurimisest kõrvale hoidmist. Juhi sündmuskohalt lahkumine viitas, et tegemist on inimesega, kes soovib menetlusest kõrvale hoida, märkis Amur.

Vahi alla võetud noormeest kahtlustatakse mootorsõiduki juhina liiklus- ja käitumisnõuete rikkumises, millega ettevaatamatusest põhjustati inimese surm. Selle teo eest on seadusest tulenevalt võimalik määrata karistuseks kuni viis aastat vangistust.

11. veebruaril kella 22.20 ajal sõitis mees Tallinnas Sütiste teel surnuks 60-aastase naise ja tema koera ning põgenes seejärel sündmuskohalt.


Sündmuspaigalt põgenenud autojuhi pidasid Lääne-Harju jaoskonna patrullpolitseinikud kinni 12. veebruaril kella 11 ajal.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles