Tallinn otsib visuaalse identiteedi ideekavandi loojat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna linnakantselei kuulutas välja riigihanke Tallinna linna ühtse visuaalse identiteedi ideekavandi loomiseks.

Ideekonkurss toimub kahes etapis. Esimese etapi eesmärk on selgitada välja osalejad, kelle varasem erialane kogemus ja lähenemine sobib enim hankija vajadustega. Esimese etapi käigus on osalejad kohustatud esitama osalemise taotluse koos osaleja hankemenetluse kõrvaldamise aluste puudumist ja kvalifitseerimistingimustele vastavust tõendavate dokumentidega. Esimeses etapis kontrollib kvalifitseerimiskomisjon osalejate kõrvaldamise aluste puudumist ja kvalifitseerimistingimustele vastavust ning teeb vastava otsuse.

Teise etappi pääsevad osalejad, kellel puuduvad kõrvaldamise alused ja kes vastavad kvalifitseerimise tingimustele. Teises etapis hindab žürii esitatud ideekavandeid. Hindamise käigus selgitatakse ideekonkursi teise etapi eeskirjas kirjeldatud kriteeriume arvestades välja ideekavandite paremusjärjestus ning kuulutatakse välja ideekonkursi võitja ja ergutuspreemiate saajad.

Pärast ideekonkursi võitja välja selgitamist korraldab hankija võitjaga väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse hankelepingu sõlmimiseks.

Žürii hindab kõikide ideekavandite sisulist vastavust ideekonkursi juhendile ja ideekonkursi lähteülesandele, ideekavandite ideelist ja vormilist kvaliteeti ning selgitab anonüümselt märgusõnade kaudu välja ideekonkursi võitja.

Konkursi auhinnafondi suurus on kokku kuni 5000 eurot. Esimese koha võitjaga alustatakse läbirääkimisi hankelepingu sõlmimiseks, lisaks antakse välja ergutuspreemiad kõigile ideekonkursi teises etapis osalejatele, sealjuures ei ületa ühe preemia suurus 500 eurot.

Pakkumisi konkursil osalemiseks ootab Tallinna linnakantselei 22. veebruaril kella 10-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles