Lasnamäel kandideerib Kõlvarti kõrval Erki Savisaar (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Savisaar.
Erki Savisaar. Foto: Eero Vabamägi

Kohalike omavalitsuste valimistel kandideerib Lasnamäel esinumbri, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti kõrval ka riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Erki Savisaar.

Savisaar sõnas Keskerakonna pressiteate vahendusel, et ta on valmis Lasnamäel kandideerima, et erakonda ja esinumbrit Mihhail Kõlvartit ringkonnas abistada. «Tallinn, nii nagu kogu Eestigi, on Keskerakonna jaoks väga oluline. Meie eesmärk on valimised pealinnas kahtlemata võita ja soovin muidugi anda selleks oma panuse,» ütles Savisaar.

Lasnamäe esinumbri Mihhail Kõlvarti sõnul tugevdab Savisaar tunduvalt Keskerakonna nimekirja Lasnamäel kohalikel valimistel. «Erki Savisaar on nii varasemalt Tallinna linnavolikogus kui ka praegu riigikogus fraktsiooni aseesimehe ametis näidanud ennast põhjaliku ja analüüsivõimelise poliitikuna, kes oskab enda põhimõtteid julgelt kaitsta,» ütles Kõlvart. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles