Kampaaniakringlit lasteaeda viinud Tanel Talve sattus parkimistülisse

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve Toompea lossi parklas, taustal tema Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab, mida ta kuluhüvitiste eest liisib.
Tanel Talve Toompea lossi parklas, taustal tema Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab, mida ta kuluhüvitiste eest liisib. Foto: Erik Prozes

Pealtnägija sõnul põhjustas sotsiaaldemokraatide naistepäevakampaania käigus Tallinna lasteaedadesse kringleid viinud riigikogu liige Tanel Talve (SDE) täna hommikul Kalamajas Kellukese lasteaia ees plekimõlkimise, mees ise eitab süüd.

Hommikul last lasteaeda viinud Anne-Mari Müller kirjeldas sotsiaalmeedias, et riigikogu liige Tanel Talve riivas parkimise käigus teist autot ja hakkas seejärel sõiduki roolis olnud lapseootel naist juhtunus süüdistama, vahendab ERR.

Mülleri kinnitusel oli õnnetus pigem väike plekimõlkimine, kuid pealtnägijaid ehmatas just viis, kuidas Talve asja lahendas: pärast kokkupõrget teise auto roolis istunud rasedat naist süüdistades.

Tanel Talve ütles ERRile, et õnnetust ei põhjustanud tema ja mingeid erimeelsusi tal naisega ei olnud. «Täna hommikul oli ühe Põhja-Tallinna lasteaia juures ühel naisterahval küll väike paanika, sest ta parkis oma auto minu masina tagaosale väga lähedale ja arvas, et oleme ka riivanud teineteist, aga pärast väikest rahunemist sai ta aru, et paanikaks pole põhjust,» selgitas olukorda saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles