Fotod: mis toimus Männikul? Lisaks uppunud Audile seisis karjäärikaldal põlenud Mercedes (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui laupäeva õhtul vajus Männiku karjääri jäärajal lõbusõitu teinud sõiduauto Audi läbi jää, siis pühapäeva hommikul seisis veekogu kaldal maani maha põlenud Mercedes.

Kohaliku kaluri sõnul oli põlenud auto veel eile õhtul jää peal tiirutanud. Kui kalamees hommikul taas õngitsema läks, leidis ta eest selle sama sõiduki, mis oli maha põlenud.

Kalur ei osanud arvata, kas auto süttis õnnetuse tagajärjel või süüdati. Kohalviibinute sõnul võib esimese vasaku ratta järgi oletada, et sõiduk on millelegi otsa sõitnud.

Politsei pressiesindaja ütles Postimehele, et 12. märtsi õhtul teatati, et eelneval ööl oli Männiku karjääris põlenud auto, millega seltskond oli päev varem karjääris ringi sõitnud.

Teataja sõnul otsustati auto jätta karjääri ööd veetma pärast seda, kui Mercedesel purunes esirehv. Lahkudes oli seltskond tundnud küll imelikku lõhna, kuid selle tähelepanu ei pööratud ning see jäeti ööseks sinnapaika. Öösel aga teatasid kalurid, et Mercedes oli põlema süttinud.

Politsei kinnitusel pole praegu alust arvata, et süttimise taga on süütegu. Samuti pole teada, kas nimetatud juhtumid on kuidagi omavahel seotud.

Loe lisaks: Männiku karjääri jääl lõbusõitu teinud auto vajus nelja inimesega vee alla

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles