Lasnamäel tapetud kodutu kaaslased kahtlustavad noortekampa (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolelijäänud trammidepoo on täna peavarjuks kodututele.
Poolelijäänud trammidepoo on täna peavarjuks kodututele. Foto: Eero Vabamägi

Väidetavalt lõbustasid Lasnamäe noortekambad end kodutute kiusamise, peksmise ja süütamisega, teatas kolmapäeval ETV+ venekeelne uuriva ajakirjanduse saade «Insight».

Saatelõiku tutvustanud «Pealtnägija» märkis, et Lasnamäel, Laagna ja Raju tee ristmiku lähistel pesitsevaid kodutud  mehed väidavad, et neid kiusavad süsteemselt ja halastamatult naabruskonna majadest pärit alaealiste kambad. 

12. märtsi hilisõhtul leitakse oma asemelt surnuks torgatud 52-aastane Sergei.

Siseministeerium teatas, et pühapäeva hilisõhtul leiti mahajäetud majast 52-aastase mehe surnukeha ning kõigi märkide järgi suri mees vägivaldset surma.

Tapetud mehe kaaslaste Valeri ja Ahto jutu järgi on süüdlased lähedal asuvate sotsiaalmajade noored. Politsei seda ei kinnita, selgitades, et uurimine on alles pooleli.

12. märtsi hilisõhtul veidi enne südaööd teatati häirekeskusele, et Laagna tee ääres asuvast mahajäetud hoonest leiti 52-aastase mehe vägivallatundemärkidega surnukeha, teatas politsei pressiesindaja Seiko Kukk.

Esialgse info kohaselt ööbis mees mahajäetud hoones. Praegusel hetkel politseinikud kedagi kinni pidanud ei ole ning uurijad on suhelnud teiste hoones elanud meestega. Politseiametnikud jätkavad sündmuskohal tõendite ja info kogumist.

Politsei palub kõigil, kes nägid eile enne mõnikümmend minutit enne südaööd Laagna tee ja Rahu tee ristmikul kahtlustäratavat inimest või inimesi, anda sellest teada numbril 612 3000 või 112.

Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmise paragrahvi alusel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles