Politsei ootab rehvilõhkuja ohvrite kaebusi (6)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehve lõikuv mees.
Rehve lõikuv mees. Foto: Erakogu

Politsei ootab ametlikke avaldusi autoomanikelt, kelle sõiduki rehvide kallal on hiljuti Lasnamäel vandaalitsetud. 

Tähelepanelik lugeja edastas eile Postimehele turvakaamerasalvestise, milles on näha, kuidas võõras mees Lasnamäel noaga autorehve lõigub. Politsei teatel on mehe isik tuvastatud. Ida-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Rainis Sinikase sõnul on korrakaitsjad saanud hulga avaldusi autoomanikelt, kelle sõiduki rehvid Lasnamäel lõhuti ning julgustab ka teisi ohvreid pöörduma.

Juhtunu osas on politsei alustatud menetlust, et välja selgitada juhtunu asjaolud, selgitada välja teo toimepanija ning tema tegutsemismotiivid.

«Võimalik, et mitte kõik kannatanud pole veel politseisse pöördunud, seda tuleb kindlasti teha,» ütles Ida-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Rainis Sinikas. Politseiametniku sõnul võib avaldust süüteo kohta teha interneti teel https://www.politsei.ee/et/teenused/politseile-avalduse-esitamine.dot või tulles kohale Ida-Harju politseijaoskonda (P. Pinna, 4). «Kui te olete langenud süüteo ohvriks või olete süüteo tunnistaja, siis tuleks eeskätt pöörduda politsei poole, helistades numbrile 112,» rääkis Sinikas. Koheselt süüteost teatades, saab patrull reageerida kohe. «Kui oleme saanud avastuse varguse või vara rikkumisest hiljem, saab häirekeskuse töötaja anda soovitusi, mida teha edasi ja mis infot saab jagada iseseisvalt, näiteks sotsiaalmeedias,» rääkis Sinikas.

Politsei tuletab jätkuvalt meelde, et igasugust kahtlast tegevust või tegelasi märgates tuleks anda sellest alati teada hädaabinumbril 112.

Kirjelduse järgi sai vandaal Ümera tänaval jagu koguni kolme auto kummidest. Vastavasisuline avaldus on tehtud ka politseile.

Vaata videost, kas tunned Lasnamäel liikuva noakangelase ära:

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles