Foto: Tallinnas on sagenenud autode küljepeeglite ja esitulede vargused

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varguse ohvriks langenud Porsche.
Varguse ohvriks langenud Porsche. Foto: Põhja prefektuur

Viimasel ajal on Tallinnas Lasnamäel ja Kristiine linnaosas sagenenud autode küljepeeglite ja esitulede vargused, politsei soovitab selliste varguste kaitseks kasutada erimärgistust.

«Seltskond ebaausate kavatsustega kurikaelu on hoogsalt toimetanud ning nende meelismarkideks on Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW ja Porsche,» teatas Põhja prefektuur.

Ainuüksi viimase ööpäeva jooksul on Põhja prefektuuri pöördunud viie sõiduki omanikud, kelle Lasnamäel ja Kristiines pargitud sõiduautodelt varastati esituled. Täna hommikulgi kella 11 paiku laekus üks Porsche esitulede varguse teade Kristiinest. Kahjud võivad ulatuda tuhandetesse eurodesse.

Politsei soovitab kahtlast tegevust või inimesi märgates helistada hädaabinumbril 112. «Kui oled varguse ohvriks langenud, kutsu kohale politsei ning ära asu ise sündmuskohal kriminalisti tööd tegema, sest asitõendite saamiseks on oluline jälgede puutumatus. Abiks võib olla seegi, kui tähistad oma sõiduki osad erimärgistusega, sest sellist kaupa on mustal turul keerulisem realiseerida,» lisas Põhja prefektuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles