Hüljatud Hummeri-keskus leiab lõpuks rakenduse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buumiajal pooleli jäänud Hummerite ja Porschede müügisalong Pääskülas.
Buumiajal pooleli jäänud Hummerite ja Porschede müügisalong Pääskülas. Foto: Google Street View

Märtsi keskel pälvis Tallinnas Pääsküla depoo juures möödasõitjate tähelepanu aastaid tühjana seisnud kunagi Hummeri müügikeskuseks  rajatud hoone, kus veikles valgus. Kaheksa aastat tühjalt seisnud hoone peaks uksed avama juulis.

«Millised ettevõtted tulevad, seda veel lõpuni ei tea. Huvi on üles näidanud restoran, spordiklubi, erinevad ettevõtted, kes soovivad kontoripinda,» ütles Hammerheadi esindaja Allan Kool. Ta lisas, et üürnike kohta on otsused veel tegemata ja lepingudki sõlmimata.

«Täna saame rääkida ainult huvist ja sellest, et otsime selgust selle kohta, millised ettevõtted me saame autopoeks ehitatud hoonesse tegutsema võtta,» rääkis Kool. Kuna hoone oli aastaid puude taga pimedalt seisnud, oli arendaja sõnul inimestes tekkinud justkui teadmine, et seal midagi ei toimu. «Tuledemäng oligi lihtsalt selleks, et linnakodanikele teada anda, et seal midagi toimub,» sõnas Kool.

Hoone ehitati kunagi Porsche ja Hummeri keskuseks, aga ehitus jäi 2009. aastal pooleli. BNSile ütles Kool, et  klaasist kontorihoone arendus läheb maksma kaks miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles