Tallinn soovib käivitada hooajalise meretaksoteenuse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veetakso 2010. aastal.
Veetakso 2010. aastal. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna transpordiamet otsib avaliku konkursi korras sadamate vahel väikelaevaga reisijate kommertsveo teostajat.

Tallinna sadamate vahel nn meretaksoteenuse osutajat otsitakse algavaks navigatsioonihooajaks, mil Eesti on ühtlasi Euroopa Liidu Nõukogu eesistuja rollis. Konkursi tingimuste kohaselt tuleb võitjal meretaksoteenust osutada vähemalt 29. maist kuni 1. septembrini Lennusadama, Vanasadama ja Pirita sadama vahel. Pakkumuse esitamise tähtaeg on 17. aprill, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Pakkujal peavad teenuse osutamiseks olema kvalifitseeritud töötajad ning pakkuja veesõidukil peab olema kehtiv meresõiduohutust tõendav tunnistus. Pakkumuses tuleb esitada üksikpiletite hinnad. Eduka pakkumise valikukriteeriumiks on madalaim kolme liini keskmine piletihind kokku, teenindatavad liinid on Lennusadam - Vanasadam; Vanasadam - Pirita; Pirita - Lennusadam.

Teenust tuleb osutada meresõiduohutuse seaduse sätetele vastava merelaevaga, mis peab olema tehniliselt ja reisijate veoks sobivas korras, korrektse väljanägemise ning sooja, vähemalt nelja istekohaga reisijatesalongiga, laev ei tohi olla vanem kui 20 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles