Toidukaupade kojutellijad tavapoodi ei naase (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Järjekorravaba toidukaupade ostmine muutub järjest populaarsemaks, ainuüksi möödunud aastaga kasvas Omnivaga toidukaupade kojutellimine ligi neli korda.

Omniva pakiäri juhi Sten Argose sõnul on toiduveod logistikaäri üheks kiireimini kasvavaks valdkonnaks. «Teenus on tegelikult niivõrd mugav, et rohkem kui kolmandik esmatellijaid jäävad regulaarseteks kasutajateks,» lausus Argos.

Argose sõnul on tellimusi võimalik e-poes esitada kas või öösel, misjärel saab klient valida kahetunnise ajavahemiku, mille sees kuller toidukotid koju toimetab. «Eriti tänuväärne on toiduveo teenus neile, kellel endal on poekülastus raskendatud. Sagedasteks kasutajateks on näiteks väikeste lastega pered ning eakad inimesed,» rääkis Argos.

Argose sõnul räägib e-poest tellimise kasuks ka see, et tootevalik on seal suuresti sama, mis tavalises poes. «Ka kaalukaupade puhul saab kindel olla, et tooted on värsked, sest kaup komplekteeritakse juba laos, kust need müügisaali ei satugi,» selgitas Argos.

Toidu kojutellimine pole Argose sõnul ka kulukas, sest enamik tellimusi toimetatakse klientideni tasuta. «Toidukulleri teenustasu on küll kuni 4,5 eurot, kuid üle 40-eurose ostu korral toome kõikidest poodidest kauba tasuta koju,» kinnitas Argos.

Omniva pakub hetkel toidukaupade kojutellimise võimalust Maxima, Selveri ja Coopi e-poest. Kaubad toimetatakse koju 2-faasiliste külmik–autodega, millega on võimalik tarnida värskeid toiduaineid, seejuures külmtooteid (+2 kuni +4 kraadi) ja sügavkülmtooteid (kuni -18 kraadi).

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles