Sikupilli keskuse taga põles lahtise leegiga mahajäetud hoone

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Sikupilli keskuse taga Pallasti tänaval süttis neljapäeva õhtul kahekorruseline mahajäetud hoone, põlengus keegi viga ei saanud.

Päästeameti pressiesindaja kinnitas, et väljakutse tuli kell 21.28. Mahajäetud maja põles lahtise leegiga ning ühtegi inimest hoones ei olnud. 

Päästjad kustutasid põlengu Kadrioru Saksa gümnaasiumi kõrval asuvas tondilossis öösel kella 1.15 paiku. Kustutustöödega tegelesid kesklinna ja Lasnamäe päästemeeskonnad.

Veel sel nädalal joonistasid kooli õpilased mupole pilte, milline hoone võiks tühjalt seisva ja varemgi põlenud kolemaja asemele kerkida.

Mupo teatel on maja leidnud uue omaniku, kuid hoone on armetus seisus. «Uuele omanikule tuleb anda mõistlik aeg hoone ümbruse korrastamiseks ja maja juurdepääsu sulgemiseks. Värske omanikuga on räägitud ja vajadusel tehakse ka ettekirjutus praeguse olukorra kiireks likvideerimiseks,» teatas mupo pressiesindaja kolmapäeval.

Kadrioru Saksa gümnaasiumi lapsed joonistasid koolimaja kõrval oleva kolemaja asemele oma ideaalmaja. Foto: Mupo

Vaid mõned tunnid enne neljapäevast põlengut korraldasid Sikupilli asunduse elanikud hoone ümbruse korrastamiseks talgud, et piirkond oleks lastele ohutum.
Kadrioru Saksa gümnaasiumi lapsed joonistasid koolimaja kõrval oleva kolemaja asemele oma ideaalmaja. Foto: Mupo Vaid mõned tunnid enne neljapäevast põlengut korraldasid Sikupilli asunduse elanikud hoone ümbruse korrastamiseks talgud, et piirkond oleks lastele ohutum. Foto: Mupo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles