Endises raudtee direktori villas avatakse viietärnihotell (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu suvel avab Rannamäe teel uksed Tallinna esimene maailmaklassi viietärni butiikhotell Royal Residence Boutique Hotel & Spa 5* Tallinn.

1907. aastal Balti raudtee direktori majaks ehitatud hoonest on saanud unikaalne juugendstiilis  butiikhotell ajaloolises linnaosas. Hotellis asuvad 19 luksusklassi tuba, spaakeskus basseini, saunade ja päevaspaa salongiga, samuti konverentsisaal ja peen restoran hõrgu köögiga. «Vaatamata sellele, et Royal Residence hotelli hoone ei ole väljastpoolt muutunud ning pole kaotanud oma ajaloolist sarmi, peidab selle sisemus endas hulgaliselt saladusi, mida ei näe linna üheski hotellis, sealhulgas puhta kullaga inkrusteeritud dekoorielemente ning kaasaegse kunsti originaalteoseid. Royal Residence hotellis on kliendi käsutuses isikliku autojuhi teenus koos uue esindusklassi sõiduautoga,» teatas hotelli müügi- ja turundusjuht Arina Puhhova.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles