Tänavaküsitlus: kui hästi tunnevad inimesed Taavi Aasa? (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna kandidaat Tallinna linnapea kohale eelseisvatel kohalikel valimistel on praegune tegevlinnapea Taavi Aas. Uurisime tallinlastelt, kui hästi nad   linnapea kandidaati tunnevad ning millised on nende ootused uuele linnapeale.

Loe lähemalt siit: «Keskerakonna Tallinna linnapea kandidaat on Taavi Aas»

Pildi peal oleva mehe tundsid kõik ära. Äsja Eestisse naasnud Iiris märkis, et midagi negatiivset ei ole tal Aasa kohta öelda. Tulevane linnapea võiks tema sõnul asjadest aru saada, mõista erinevaid seisukohti ning olla üleüldiselt lihtsalt hea inimene.

«Ta on tegevlinnapeana juba mõnda aega tegutsenud ning tundub, et on asjad korras,» arvas Siiri, kes ise Tallinnas ei ela.

Mustamäel elav Maire rääkis, et on Aasa kandidatuuriga väga rahul. «Minule meeldib, ta on nii tagasihoidlik,» selgitas Maire. «Ta on selline mõnus mees, mina olen rahul!»  

Pensionär Maret leidis, et linnapea võiks natuke ka pensionäre toetada. «Ma ei teagi, kas see Savisaare raha veel jääb või ei jää. Tänavad võiks korda teha,» rääkis Maret.

Küsimusele, kas eelistada pigem Mihhail Kõlvartit või Taavi Aasa, vastas Lasnamäel elav Raissa, et Aasal paistab olevat rohkem kogemusi linnateenistuse valdkonnas. «Ses mõttes, et linnataristu, ühistranspordi küsimused ja kõik need teised. Mihhail Kõlvart on väga pädev õppeasutuste, haridusteemadel. Tal kukub see samuti hästi välja,» rääkis proua. Ta märkis, et oleks mõttekas, kui nad omavahel jagaksid ülesandeid.

«Üks tegeleks ühes valdkonnas ja teine teises. Ning nad töötavad ka praegu nii, aga võib-olla saaks Aasast linnapea ja Kõlvart aselinnapea. Nagu oleksid vastavad ülesanded ära määratud,» lisas ta.

Valentin suhtub linnapea kandidaati positiivselt. «Tal on selline kena nägu. Hea asjaliku inimese ilme. Kõik on tore,» rääkis Valentin.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles