Tallinna endine abilinnapea määrati linnahalli nõukogusse (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Jäppinen
Kaia Jäppinen Foto: Svetlana Zaitseva/Õhtuleht

Aastaid Tallinna linnavara eest vastutanud ning mõne aja eest linnaametniku tööst loobunud Kaia Jäppinen nimetati Tallinna linnahalli nõukogusse.

«Kaia on enam kui kümme aastat olnud linnahalli nõukogu esimees, mistõttu tunneb ta organisatsiooni, hoonet ja kavandatavaid arenguid läbi ja lõhki,» põhjendas tegevlinnapea Taavi Aas Kaia Jäppineni nimetamist. Aasa sõnul vastutas Jäppinen abilinnapeana nii linnavara kui ka kultuuri valdkonna eest ning neid teadmisi linnahalli eesootavad arengud nõuavad.

Kaia Jäppineni sõnul ei ole võimalik linnahalli kordategemist enam edasi lükata, sest mida aasta edasi, seda mahukamaks ja kulukamaks see ehitus läheb. Ta lisas, et ei pea paika väide nagu oleks  linnahalli võimalik korda teha 35-40 miljoni euroga. «Selleks, et olla konverentsiturismi sektoris atraktiivne sihtpunkt, tuleb olla kaasaegne või isegi ajast ees, pakkudes uudseid tehnoloogilisi lahendusi ja positiivseid elamusi. Piltlikult öeldes ja ka otseses mõttes ei ole mõtet värvida seinu või paigaldada uut põrandat, kui katus sajab läbi,» ütles Jäppinen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles