Politsei testib eesistumisperioodi liikluskorraldust Tallinna kesklinnas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikatel.
Kultuurikatel. Foto: Viktor Burkivski

Sel nädalal testib politsei Tallinna kesklinna piirkonnas Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisperioodiks kehtestatavat liikluskorda, millega seoses on mõnevõrra piiratud parkimine kesklinnas ja muutunud liiklusskeem Kultuurikatla ümbruses.

Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise raames esmaspäeval ja teisipäeval toimuva kohtumise tõttu on mõnevõrra piiratud parkimine kesklinna piirkonnas ja hotell Hilton ümbruses.

Piirangud kehtivad esmaspäeva pärastlõunast kuni teisipäeva õhtuni, mil taastatakse tavapärane parkimiskord. 

1. ja 2. juunil on piiratud parkimine Kultuurikatla ja hotell Nordic ümbruses ning mõnevõrra muutunud liikluskorraldus Kultuurikatla ees Põhja puiesteel, kuid ühtegi tänavat selles piirkonnas liikluseks ei suleta.

Liikluskorda proovitakse läbi 1. juuni hommikust kuni 2. juuni pärastlõunani. Tavapärane liikluskorraldus taastatakse 2. juunil umbes kella 15-ks ning kohapeal on liiklust reguleerimas ka politseinikud, kes vajadusel abistavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles