Fotod ja video: Harjumaal Haapsalu maanteel hukkus liiklusõnnetuses noor mees (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Ääsmäe-Haapsalu maanteel hukkus täna hommikul raskes liiklusõnnetuses 21-aastane mees.

Häirekeskusele tuli kell 7.37 teade liiklusõnnetusest Kernu vallas Laitse külas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla tee 9. kilomeetril, kus põrkasid kokku sõiduautod Audi ja Volvo.

Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi Tallinnast Haapsalu suunas, kui põrkas kokku Haapsalust Tallinna suunas liikunud sõiduautoga Volvo. Laupkokkupõrge oli sedavõrd raske, et sündmuskohal hukkus Volvot juhtinud 21-aastane mees.

Kiirabi viis haiglasse Volvos juhi kõrval istunud 41-aastase naise ning Audit juhtinud 30-aastase mehe. Audit juhtinud mees viibis sõidukis üksi. 

«Õnnetuse hetkel olid teeolud ning ilmastikutingimused head. Paraku näitab meie tööpraktika, et kõige rohkem raskeid liiklusõnnetusi juhtub sirgetel teelõikudel ning soosivates tee-ja ilmaoludes. Ilus ilm vähendab juhi ohutunnet, kaob valvsus ja tõusevad kiirused. Ent konkreetse õnnetuseni viinud asjaolud on selgitamisel,» ütles sündmuskohal viibiv patrullpolitseinik Greg Kööp.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskus ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Avarii tõttu oli maantee lõik 8.–10. kilomeetrini liiklusele suletud ning ümbersõit korraldatud mööda Riisipere-Vasalemma maanteed, Munalaskme-Laitse maanteed ja Ruila-Laitse maanteed. Teekond pikenes ligikaudu nelja kilomeetri võrra, teatas maanteeamet.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles