Tallinna tänavapuhastusfirmad alustasid kevadkoristusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna teatel koristatakse alates tänasest linna ristmikelt libedusetõrjeks mõeldud sõelmete kastid ja kuna aprilli alguse keskmine ööpäevane temperatuur on valdavalt plusskraadides, alustasid tänavapuhastusfirmad sõelmete kokkukorjamist.

Talvise puistematerjali kokkukogumist alustati magistraalteedelt. Ülejäänud tänavatel tehakse puhastustöid valikuliselt. Alustatud on ka kõnniteede ja ohutussaarte puhastamisega. Käsibrigaadid teevad kevadisi koristustöid haljasaladel ja ühissõidukite ootealadel. Samas tuleb arvestada sellega, et kuni püsib öökülma oht, ei koristata kõikidelt kergliiklusteedelt sinna puistatud graniitkillustikku.

1.- 4. aprillini koristati tänavatelt 21 tonniolmejäätmeid ning 562,8 tonni pühkmeid. Töös oli kokku 48 tänavapuhastusmasinat. Lisaks oli väljas veel 28 brigaadi labida- ja luuamehi.

Alates 20. märtsist kuni tänaseni on tänavatelt kokku kogutud 70 tonni olmejäätmeid ja 953,4 tonni pühkmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles