Tasub teada: Tallinna kesklinnas läheb autoga sõitmine keerulisemaks (1)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesi eesistumise ajal on Tallinnas liiklvel tavalisest märksa enam kõrgeid riigitegelasi.
Eesi eesistumise ajal on Tallinnas liiklvel tavalisest märksa enam kõrgeid riigitegelasi. Foto: Mihkel Maripuu

Alates 28. juunist muutub Euroopa Liidu eesistumisega seoses liikluskorraldus Tallinnas Kultuurikatla ja kesklinna hotellide ümbruses.

Eesistumisperioodil on suletud Kultuurikatla ja linnahalli vahelised parklad, teatas politsei. Kultuurikatla ees asuvasse tanklasse pääseb läbi Kai, Poordi ja Sadama tänava. Osa ürituste ajal sulgeb politsei ka linnahalli juures asuva Rumbi tänava.

Linda Line'i sadamasse pääsemiseks tehakse jalakäijatele koridor. Sõidukitega saab linnahalli taha kai juurde jätkuvalt Kalasadama tänavalt.

Eesistumisürituste ajal piiratakse hotellide Hilton, Nordica ja Radissoni parklates parkimist.

Delegatsioonide liikumise ajaks sulgeb politsei kesklinnas liikluse nii lühiajaliselt kui võimalik.

«Teeme kõik selleks, et tavapärast liiklust võimalikult vähe segada ja kolonnide möödumise ajaks sulgeme liikluse umbes viieks minutiks,» ütles politseikapten Tõnu Janter. Korteeži märgates tuleks autojuhtidel joonduda paremale poole sõidutee äärde, andes sellest kindlasti märku suunatulega.

Kõik liikluskorralduse muudatused tähistatakse ajutiste liiklusmärkidega. Täiendavatest liiklusmuudatustest annab politsei teada jooksvalt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles