Fotod: Harju maakaitsepäev algas paraadiga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul asetati pärjad Jüri kiriku juures oleva Vabadussõja mälestusmärgi jalamile, sellele järgnes operatiiv- ja kaitsejõudude pidulik rivistus Kiili gümnaasiumi staadionil.

Pärast Harju maavanema Ülle Rajasalu kõnet algas paraad, mida juhatas Kaitseliidu Harju Maleva pealik kolonelleitnant Eero Kinnunen.

Kogu päeva jooksul saavad kõik külastada kaitseväeüksuste ja eriteenistuste tehnikat ning tutvuda varustuse ja relvastuse väljapanekutega.

Kavas on eriteenistuste demonstratsioonesinemised, veekahur, Kalevi jalaväepataljoni soomukid, luurajad, snaiprid ning palju muud põnevat. Pärastlõunal on demolahingud, kus tõelist märulit pakuvad PPA kiirreageerijad koostöös kopteri ja teenistuskoertega, lahingutegevus Harju maleva, Kalevi pataljoni ja päästeameti poolt ning Front Line Eesti ajaloohõnguline demolahing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles