Liiklus Vabaõhumuuseumi teel avatakse 1. augustil

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Margus Ansu

Mai keskel alanud Vabaõhumuuseumi tee rekonstrueerimine edeneb seoses soodsate ilmastikuoludega ettenähtust kiiremini ja augusti alguses avatakse tee liikluseks.

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul selgus tänasel töökoosolekul, et soodsate ilmastikuolude jätkumisel saame liikluse Vabaõhumuuseumi teel avada juba 1. augustil. Haljastus- ja viimistlustööd lõpetatakse kooliaasta alguseks.

Vabaõhumuuseumi tee rekonstrueeritakse lõigus Paldiski maanteest kuni Vabaõhumuuseumi tee 8. Tee ehitatakse 6,5 meetri laiuseks 1+1 sõidurajaga sõiduteeks, lisaks rajatakse nelja meetri laiune kergliiklustee ning uus 48 kohaga parkla. Liikluse rahustamiseks rajatakse sõiduteele künnised ning ülekäiguradadele eraldussaared. Ülekäiguradadele paigaldatakse vaegnägijate liikumise hõlbustamiseks reljeefsed kõnniteeplaadid ning rajatakse ülekäiguradade erivalgustus.

Ka rajatakse sademeveekanalisatsioon ning korrastatakse töömaale jäävad kaevud. Lisaks tehakse tänaval asuvate puude hoolduslõikust ning võetakse maha ohtlikud ja ebasobivas kasvukohas paiknevad puud, mis asendatakse uutega ning istutatakse üle tuhande uue põõsaistiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles