Pirita rannas sõitis rattur üle väikelapse ja põgenes

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Täna kella nelja paiku pöördus Pirita rannas rannavalve poole nägemispuudega mees, kelle 3–4-aastasest pojast oli jalgrattur üle sõitnud ning seejärel põgenenud. 

Juhtum leidis aset Pirita ranna muuli juures rannaliival. Meedik avastas last üle vaadates tema selja pealt jalgratta rehvijäljed, mis viitas sellele, et temast sõideti rattaga üle. Meedik puhastas otsasõidust põhjustatud marrastused ja andis väikese poisi isa hoolde tagasi. Kiirabi laps ei vajanud.

Oma pojaga rannas jalutanud mees on nägemispuudega ja seetõttu ei osanud ta jalgratturi kirjeldust edasi anda. Tema abikaasa koos teise lapsega oli veidi eemal.

«Iga rannakülastaja peab mõtlema ohutusele ja olema ka teiste rannaliste suhtes tähelepanelik,» ütles rannavalvur Karl Seemel. «Jalgratturi käitumine oli täiesti hoolimatu ja argpükslik. Ta isegi ei vaevunud kontrollima kui tõsiselt laps viga sai,» lisas rannavalvur.

Juhtunust teavitati ka häirekeskust hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles