Mupo lõpetas Pirital inimesi rünnanud koera otsingud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev koer on Pirita ja Viimsi kandis inimesi rünnanud.
Pildil olev koer on Pirita ja Viimsi kandis inimesi rünnanud. Foto: Mupo

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) lõpetas aktiivsed otsingud juuni lõpus Pirital ja Viimsis inimesi rünnanud koera tabamiseks.

«Olen kontrollinud paljusid vihjeid ja käinud isegi Muugal ja Mähel, kuid kahtlusalust koera pole leidnud. Praeguseks oleme aktiivsed otsingud lõpetanud,» rääkis mupo Pirita tugipunkti inspektor Anne Järve esmaspäeval BNSile.

«Aga mure on alles, sest me pole koerapidajat vastutusele saanud võtta,» lisas Järve.

Tema hinnangul on inimesi rünnanud koera omanik ilmselt oma looma nüüd korralikult järelevalve alla võtnud, aga välistada ei saa ka, et loom on «magama pandud».

«Igal juhul soovitan inimestel silmad lahti hoida ja tähelepanelik olla ning ka oma käitumist jälgida, kui läheduses on vabalt liikuvaid loomi,» lisas Järve.

Mupo sai viimase teate koera rünnakust 26. juunil, kui Väina-Viimsi tee ristmikul oli koer jaanipäeval rünnanud jalgrattasõidul olnud meest ja tema kuueaastast tütart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles