Fotod: Stroomi rannapark avati tordisöömisega

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati pidulikult põhjalikud remondi- ja korrastustööd läbinud Stroomi rannapark.

«Renoveerimistööde käigus uuendati ligi sada metallist pargipinki, mis on nüüd mugavuse tagamiseks laudisega kaetud. Pinkide kõrvale paigaldati betoonalustele uued mahukad prügikastid ja jalgrattaparklad,» rääkis Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

«Kärudega emade ja jalgratturite, aga samuti ka jalakäijate rõõmuks tehti korda kogu parki läbiv tee, mis sai uue asfaltkatte. Vahetati välja kõik viidad, kaardid ja infotahvlid, parandati ranna tugimüüri ja Merimetsa paigaldati uhked grillimiskohad,» lisas ta.

Rand sai uued pingid ja riietuskabiinid, mis on samuti betoonalustele paigaldatud, nii et rannas puhkajad saavad vajadusel jalgu liivast puhtaks raputada.

Kaljulaidi sõnul soovib linn järgmisena teha korda Merimetsa, mida linn taotleb praegu riigilt endale ja kindlasti ka Stroomi rannahoone, mis on ajale selgelt jalgu jäänud.

«Tegemist on Tallinna selgelt ühe kõige perspektiivsema linnaosa ja piirkonnaga. Küsimus on selles, kui hästi me suudame seda potentsiaali ära kasutada ning selles osas on väga oluline koostöö ja dialoog kohaliku kogukonnaga. Mida rohkem on inimesed oma kodukandi arengusse kaasatud, seda parem,» sõnas Kaljulaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles