Pikakari ja Pirita rannas saab osaleda keskkonnatelgi töötubades

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Svetlana Zaitseva/Õhtuleht

Tallinnas Pikakari rannas on laupäeval ja Pirita rannas pühapäeval avatud MTÜ Ökokrati keskkonnatelk, mille külastajad saavad taastuvenergia töötubades teadmisi taastuvenergiast kasutades päikesepaneele ja tuuleenergiat ning arendades meeli ja oskusi arendavates tegevustes.

Keskkonnatelk on avatud mõlemal päeval kella 11-15, laupäeval Pikakari rannas ja pühapäeval Pirita rannaalal lipumastide lähedal, teatas MTÜ Ökokratt neljapäeval. Külastajatele on keskkonnatelgi töötoad tasuta.

Keskkonnatelgi õpitubades pannakse oskused ning teadmised proovile erinevates loodusmängudes, taaskasutuse võimaluste tundmises ning käsitöös. Näiteks vanadest sokkidest nukke meisterdades. Töötubades saab tervisliku ja loodussõbraliku käitumise juhiseid ning taaskasutustarkust kus pannakse proovile oma looduse tundmise oskus.

Keskkonnatelk on osa keskkonnahariduslikest tegevustest rahvusvahelise ökomärgisega «Sinilipp» tähistatud supelrandadel Pirital ja Pikakaril. Keskkonnatelk tegutseb alates 2003. aastast. Selle algataja ja läbiviija MTÜ Ökokratt kuulub Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustikku, omab Vabatahtliku sõbra märki ja viib läbi erinevaid õppeprogramme Puhta vee teemapargis mis on liitunud ligipääsetavuse hea tahte märgiga «Siia saab».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles