Fotod: Pence'i visiit toob täna pealinnas liikluspiirangud

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on Ameerika Ühendriikide asepresidendi Mike Pence`i visiidi ajal Tallinnas mitmeid liikluspiiranguid. Politsei palub liiklejail seetõttu tavapärasest rohkem aega varuda.

Politsei sulgeb autokolonni liikumise ajal liikluse 15 minutiks, kuid sellega kaasnevad liiklusseisakud kestavad kauem.

Hommikul kella 8.30–9.30 ajal sulgeb politsei liikluse marsruudil Tornimäe tänav–Kadriorg, kella 11–12 vahel marsruudil Kadriorg–Juhkentali tänav ning kella 13–14 ajal marsruudil Juhkentali tänav–lennujaam.

Kesklinnas on hommikul kella üheksani liiklusele suletud Rävala puiestee alates Liivalaia tänavast kuni Kivisilla tänavani.

Kadriorus on kella 13ni liiklusele suletud A. Weizenbergi tänav alates J. Poska ristmikust kuni Mäekalda tänavani. Antud ajavahemikul ei pääse Kadrioru lossi juurde ning osa seda ümbritsevast pargist on suletud.

Kõigil, kes plaanivad täna kella 12–14 ajal kasutada Tallinna lennujaama, soovitab politsei minna lennujaama tavapärasest varem. Ameerika Ühendriikide asepresidendi lennuki maandumise ja õhkutõusmise ajal sulgeb politsei Tartu maanteel liikluse alates linna piirist.

Visiidiga seotud liikluspiirangud lõppevad täna kella 14 ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles