Tallinna Sadam võtab kasutusele elektrilised ratastoolid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Sadam

Tallinna Sadam võtab alates tänasest reisiterminalides kasutusele elektrilised ratastoolid, et lihtsustada liikumisraskustega reisijate laevale minekut.

Tallinna Sadama reisiterminali grupi juhataja Margus Veinbergi sõnul otsustati ratastoolid soetada selle tõttu, et pideva reisijate arvu kasvuga on kasvanud ka liikumisraskustega reisijate arv ning elektriline ratastool teeb liikumisraskustega reisijate teenindamise lihtsamaks ja mugavamaks.

«Seni oleme liikumisraskustega reisijate transportimisel terminali sees kasutanud mehaanilist ratastooli, mida liigutab terminali töötaja omal jõul. Uue e-Mobby ratastooliga saame korraga liigutada kuni kolme reisijat inimjõudu kasutamata,» selgitas Veinberg. 

Liikumisraskustega reisijad, kes vajavad Tallinna Vanasadama reisiterminalides abi, peavad andma soovist märku kas laevapiletit soetades või laevalt lahkudes. Samuti on nii A- kui ka D-terminalis spetsiaalne ooteala koos telefoniga, mida kasutades helistatakse automaatselt abistavale terminali töötajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles