Tallinna tudengipäevad koos öölaulupeoga tulevad taas

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öölaulupidu
Öölaulupidu Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Järgmisel nädalal, 11.–15. septembril leiab aset Tallinna Tudengipäevade festival, mille käigus toimuvad peod, õpitoad ja üritused – sealhulgas ka noorte seas populaarne öölaulupidu.

Tudengipäevad on vana traditsioon, mis sai eelmisel aastal taaselustatud. Tegemist on algatusega, kus tudengid saavad kätt proovida ürituse korraldamise valdkonnas. 

Tänavuste tudengipäevade teemaks on «Kodu on seal, kus olen mina». Sellega on mõeldud neile tuhandetele noortele, kes lahkuvad kodudest, et jätkata haridusteed. Üritusele on lisaks tudengitele oodatud ka kõik teised. 

Eraldi märkimist väärib esimesel päeval aset leidev Öölaulupidu, mille käigus on sel aastal toimumas aktsioon Baltika ja Märt Aguga, kus tehakse Vabaduse väljakule kõige suurem suitsupääsuke, mida Eestis nähtud. Algatusega soovitakse tähelepanu juhtida heategevusprojektile, millega annetab Eesti moebränd Monton erikollektsiooni Vabadus iga eseme ostult ühe euro Margus Karu Sihtasutusele.

Ürituse täpsema kava leiab tudengipäevade kodulehelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles