Kiek in de Kök kutsub perepäevale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskumine bastionikäikudesse.
Laskumine bastionikäikudesse. Foto: Toomas Huik

Eeloleval laupäeval toimub suurtükitornis Kiek in de Kök, bastionikäikudes ja bastionidel perepäev «Kevadpühad vanas Tallinnas».

Kella 11-16 on külastajatel võimalik tutvust teha keskaegse maikrahvipidustuste tavaga ja vibulaskmises kätt proovida, giidi juhendamisel tehakse jalutuskäik Rootsi ja Ingeri bastionil ning bastionide «salakäikudesse», lapsed saavad kevadpühadega seonduvat meisterdada.

Kell 11 ja 13 toimub temaatiline torniekskursioon «Kevadpühad vanas Tallinnas», mis lõpeb papagoilaskmisega Kiek in de Köki kõrval.

Kell 12.30 ja 14.30 toimub giidiga jalutuskäik bastionidel. Rootsi ja Ingeri bastionidel räägitakse bastionide ja nende ümbruskonna ajaloost ning külastatakse ka bastionide aluseid käike. Kell 16 tutvustatakse torni I korrusel avatud Peeter Lauritsa näituse «Püha Mattise martüürium» põhjal Johann von Üexkülli hukkamise lugu.

Lisainfot on võimalik leida aadressil http://linnamuuseum.ee/kok/.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles